Spoken World 2.3 was een geslaagd event!

Spoken World 2.3 was een geslaagd event!

Het is zondag 4 september. Nog een uur en dan begint het evenement.
Catering op orde? Check.
Techniek op orde? Check.
Randactiviteiten op orde? Check.
Zijn alle talenten er klaar voor? Bijna!

Terwijl de artiesten zich mentaal voorbereiden, lopen de bezoekers een voor een naar binnen. Eerst langs de kassa waar Izzy en Ahoora een stempel weggeven. Eenmaal voorbij de kassa zien de bezoekers een ruimte met voldoende zitplaatsen, kleurrijke schilderijen van Kasprico en een catering team aan de andere kant van de zaal.

Er staat een menukaart bij de catering; Alles 1 euro.
– Carrot cake;
– Roze aardappelsalade;
– Brownie;
– Tiramisu a la Banane;
– Kip vingers;
– Tonijn pastei.
Zelfgemaakt door Brigitte en Sara en dat voor een spotgoedkope prijs!

Vanaf de catering is de gehele ruimte zichtbaar. Bezoekers zien een ruimte voor meer dan 60 man om te zitten. Voor de stoelen staat een podium met speakers en een microfoon. Er staat ook een beamer met verschillende schilderijen van Kasprico. Deze schilderijen zijn anders dan de schilderijen die al aan de muur hangen. Ook staan er kaarsverlichtingen op een ton, met een schilderij van Kasprico erachter.

Er heerst een intieme sfeer. Bezoekers praten gezellig met elkaar en de host, Ivan Words, creëert een krachtige stilte waarbij alle bezoekers naar zijn spoken word luistert. Met een daverend applaus is het evenement nu officieel begonnen…

Ivan kondigt Merano aan. Merano geeft aan dat hij wat ziekjes is, maar staat met alle kracht die hij nog over heeft op de podium. Met zijn pas geschreven teksten in zijn bundel over het werk van Kasprico, laat hij het publiek luisteren en heeft hij zijn derde spoken word optreden achter de rug! Het publiek genoot ervan!

FB komt op, al verhalend deelt hij zijn visie met het publiek, nog net geen storytelling. FB wist zijn muzikaliteit ook nog eens met het publiek te delen en rapt vanuit het hart. Een ware verassing, maar hier stopt de muzikaliteit niet.
Amanda komt het podium op en zingt de sterren van de hemel. Ook dit lied werd gekoppeld aan een van de schilderijen van Kasprico.

Hierna begon de eerste pauze. Ivan kondigt aan dat er headwraps te koop zijn bij Fleur. Een stijlvolle, kleurrijke band die je om het hoofd kunt doen. Ook werd er aangekondigd dat het publiek er 1 kon winnen. Vereiste hiervoor is dat het publiek een quote achterlaat in de photobooth, de meest favoriete quote wint de headwrap.

De avond vervolgde met andere talenten op het podium als; comediant Daveson Ignatia, Miri Abbema, Melanta Ayon, comediant Farbod en met de verrassingsact van Tom.

Dit was ronduit een topavond, met een geweldig intieme sfeer. De crew, cast en het publiek genoot. CruzControl dus ook!