+31645007130
Jennie@CruzControl.nl

Reacties

Niet dromen, maar doen! – Voorstelling

Op 18 oktober ben ik bij de try-out voorstelling van ‘Niet dromen, maar doen’ gaan kijken. De achterliggende gedachte van de voorstelling vond ik ontroerend en heeft mij diep geraakt. Het laat zien dat opvoeding een grote rol speelt in bepaalde keuzes die je wil maken. Ongeacht ze leuk of niet leuk zijn. Maar om dan uiteindelijk je eigen keuzes te maken, dat is dan eng.

Maar als je het doet, dan pluk je de vruchten ervan en dat kon ik goed terugzien in de voorstelling. Het was inspirerend, grappig en serieus. Chapeau voor de actrice Jennie. Ik zat helemaal in het verhaal.

Miguelia

Een geweldig optreden waar
je kunt lachen en huilen,
maar waar je je vooral door kan laten inspireren!
A True Eye Opener.
Zeker de moeite waard.

W. CRUZ

Was echt geweldig om je zo op de podium te zien. Ik wist wel dat je goed zou zijn, maar dit was wel boven mijn verwachting!!

Je hebt mij mee in jouw leven gekregen zodanig alsof wij er zelf bij waren.
De skit zelf was geweldig: er zaten goede dosis humor en reallife talk in. I like that.
De boodschap was mooi: Ik heb dromen, ik stapte uit en dit is wat het is geworden! En nu jij!! Echt heel mooi!!

Ga zo door. Waar je ook naar toe gaat, onthou dit; groei is goed, zolang je bij de wortel blijft. Dank je wel voor de geweldige voorstelling Jen ??

Lionel

Petje af voor jou dat je je leven eigenlijk in zo een vliegvaart heb kunnen vertellen en op zo’n een boeiende manier. Ik kreeg een brok in me keel toen jij emotioneel het publiek bedankte ? gefeliciteerd met jouw succesvolle uitverkochte eerste solo voorstelling ??

Diana

Wij willen jou bedanken voor de geweldige avond???Jouw solo theaterstuk heeft niet alleen deuren geopend, maar ook onze oren en ogen. We hebben enorm mogen leren van jou. Het was lachen en huilen! #trots zijn we op jou!

Lisa Maria

Ik heb met kippenvel naar je gekeken.
Je bent zoveel gegroeid in zoveel opzichten en in hoe je verdriet/vreugde en moed overbracht naar ons..
Geweldig bedankt voor je prachtige voorstelling.. Vooral blijven doorgaan!!!

Luci

Ik heb genoten. ‘T was een topshow! Vond het mooi dat je jouw verhaal met ons hebt gedeeld en je dicht bij jezelf bent gebleven. Dat was mooi. Ga zo door en ik zie een mooie toekomst tegemoet, vooral door je doorzet en drive. Dat is next level, alleen maar liefde!

Danny

Het was echt een topavond!!

Begin oktober kreeg ik te horen dat Jennie haar eerste solovoorstelling ging doen en wilde dat eigenlijk voor geen goud missen!

19de was het dan zover, mijn eerste voorstelling !!
Fijne ontvangst, tot de zaal aan toe, ze heeft mij erg geïnspireerd, ze heeft mij laten lachen en huilen 🙂 voor ik het wist was het om en eindige we allemaal met een glaasje champagne om het te vieren!

Ook kon je nog foto’s maken op de rode loper, samen met de ster van de avond !!
Bedankt voor de mooie avond,

Eva

Heb heel erg genoten van je voorstelling van zaterdag.
Was mooi om terug in de tijd te gaan en daar begint het allemaal: Een klein kind en een droom. Zo zie je; je moet nooit je dromen laten gaan, maar ervoor gaan! Mooi om te zien. Dit heeft mij meer boost gegeven om ook mijn droom na te gaan.
Dank je wel…?

Lucy