De Kika Sponsorloop was top!

De Kika Sponsorloop was top!

De Kika Sponsorloop was top!

Charles Dennen van YourMindBodyAndSoul organiseerde op 21 augustus j.l. dit bijzondere evenement. Kinderen hebben rondjes gerend tijdens dit Sponsorloop en konden hiernaast genieten van DJ Nadia Rodrigues, spoken word artist Careline Peerwijk, zanger Nani Kry, de springkussen, snoephappen, schminken, voetballen en kleuren. Er stond een topteam klaar waar CruzControl mee mocht samenwerken en we hebben ervan kunnen genieten.

Dit was het eerste evenement van YourMindBodyAndSoul, bekostigd door middel van crowdfunding. Om meer goede doelen te kunnen organiseren moet er budget zijn. Klik hier om dit volledige non-profit organisatie te sponsoren. Voor meer informatie ga naar www.yourmindbodyandsoul.nl.

Wat houdt het concept “YourMindBodyAndSoul” in?
“Het concept “YourMindBodyandSoul” is het beste te vergelijken vanuit het oogpunt van een personal trainer. Een personal trainer traint jou naar je doelen toe en zodra deze bereikt zijn houd het bij de meeste op. 

Met YourMindBodyandSoul wil ik dat stapje verder brengen. Niet alleen met fysieke training, maar ook mentaal. Zonder het mentale gedeelte val je namelijk zo terug in de oude patroon.

Met YourMindBodyandSoul, wordt er aandacht besteed aan ;
1. Motivate your Mind, motivatie door literatuur;
2. Activate your Body, voeding en sport advies;
3. Stimulate your soul, evenementen voor goede doelen waar jij je voor op kan geven.

Geheel uit vrije wil en op eigen tempo bepaal jij je weg naar een positief en gezond levensstijl.
Feel Good van binnen en van buiten en niet te vergeten: je geweten!

Dit wordt allemaal aangeboden op mijn website die zeer binnenkort online komt.” Aldus, Charles Dennen.