Vandaag Spoken World Jubileum!

Vandaag Spoken World Jubileum!

Spoken World Announcement!

Op 27 februari 2017 vieren we 2 jaar ‘Spoken World’ in de binnenplaats van de Fenix Food Factory. Spoken World is een evenement dat bestaat uit spoken word, kunst, muziek en hilarische comedy. De spoken word artiesten kiezen ieder een kunstwerk uit en maken een koppeling met hun eigen gevoelens, emoties en ervaringen.

27 februari organiseren we de grootste Spoken World tot nu toe! Met een uitgebreide expositie verdeeld in  5 verschillende categorieën: Graffiti, Fotografie, Schilderkunst, Bodypainting en Drawings. De muziek wordt verzorgt door de nieuwe huisband van The Seed en twee opkomende zangeressen: Kaoutar Gadir en Amanda Almeida.

Farbod Frappant, bekend van o.a Frappant Comedy, en Daveson Ignatia zullen voor hillarische comedy zorgen en om andere ondernemingen te steunen zullen twee  cateraars uit Rotterdam het eten verzorgen, verkopen startende ondernemeners kleding en sieraden, en kun je jouw tarotkaarten weer laten lezen.

Tijdens het jubileum zullen de beste spoken word artiesten – die het afgelopen jaar opgetreden hebben bij ‘Spoken World’- voorbij komen, aangevuld met andere goede woordkunstenaars uit Rotterdam en omstreken. De line-up staat vol met krachtige sprekers zoals: Christopher Blok, Kama, L-Deep, Mariana Hirschfeld, Ivan Words en Melanta Ayon.

Maar er is meer!Spoken World komt ‘THUIS’ met een verbreid en vernieuwd concept. Er is een PunchArtBattle waarbij spoken word artiesten zullen freestylen in een battle om zoveel mogelijk kunstwerken ter plekke te verwerken in een dis of een poem. Degene met de meest behaalde punten wint de battle. Bij het onderdeel ‘Praat Poëtisch met Mij!’ zullen komedianten de battle aangaan met spoken artiesten en we eindigen met een mix van verschillende soorten woordkunsten in een ‘Spoken Comedy mashup’.

Spoken World komt eindelijk op zijn plek met een verbreid en vernieuwd concept. Kom 27 februari ‘THUIS’ tijdens ons jubileum. Geniet van een geweldig avondje uit. Raak geïnspireerd, kom lachen, eten en genieten.

Wil je na afloop nog even blijven plakken? Dat kan! Na het jubileum zal er een korte “afterparty” zijn met Jazz, soul, reggae en pop muziek

Voor tickets, info en de gehele Line-up kijk op onze website: the-seed.nl of bezoek het facebookevent: Spoken World Jubileum