Een internationale uitdaging – Casa Tambor

Een internationale uitdaging – Casa Tambor

Toen ik op vakantie ging naar de Kaapverdische eilanden, werden we verwelkomd door de families van Casa Tambor, bekend van de televisieprogramma ‘Helemaal het einde’. Uiteraard waren mijn vader en ik benieuwd naar hoe de huisjes zouden zijn, zoals te zien op de tv programma. Met de mondelinge uitnodiging en een flyer in onze hand die wij mee hadden gekregen op de luchthaven, hadden we een goede reden om langs te gaan.

We besloten op een doordeweekse avond op zoek te gaan naar Huize Olievaten. Na drie keer gebeld te hebben met de vraag naar de exacte route, kwam Jasper ons onderweg oppikken. Het was een hartstikke leuke ontmoeting. We zagen een zwembad en zonnebanken, stoelen die gemaakt waren van gerecyclede olievaten en er was een enorm lange bar met een podium beschikbaar.

Wij raakten in gesprek met de familie Beerens en Molenaar en toen zij naar mijn kunnen vroegen, werd ik direct gevraagd om een evenement bij hen te organiseren. Ik nam de vraag serieus en ben thuis gaan nadenken over de mogelijkheden, daarna had ik direct een oproep online geplaatst. De evenementenplan had ik rond, de artiesten had ik rond, de flyer maakte ik met de feedback van mijn zussen en toen publiceerde ik het evenement online.

Vervolgens kwam ik in contact met journalist Orlando Lima in Sao Vicente bij het ‘Kavala’ festival. Hij vroeg me of we langs konden komen. Uiteraard belde ik Jasper direct en eenmaal aangekomen bij het radiostation werden we geïnterviewd en mocht Jasper zijn videoclip bij hem achtergelaten.

Het programma voor aanstaande zaterdag 21 juli 2018 is als volgt;
18.00 Victor Fonseca / VICK (Zanger & Gitarist)
18.45 Tutu Silva (Zangeres & Gitarist)
19.15 Flavio Candeia & Band – Kizomba
20.00 Jasper Beerens & Band
21.00 DJ Joza (DJ van Famodis) & Leo Famodis

Met DJ Joza gaan we een knallende einde van de avond tegemoet met heerlijk dansmuziek als Afrohouse, hiphop, Nederlandse, maar ook Kaapverdisch muziek.

Bekijk hier het event: http://cruzcontrol.nl/event/casa-tambor-musica-e-grelha-2/