De keuzes die we maken..

De keuzes die we maken..

Terugkijkend naar mijn keuze na het afstuderen, weet ik zeker dat ik de juiste pad bewandeld heb.. Het is mijn droom te spelen in series en films. Een realistische rol neer te zetten als veelzijdig professioneel actrice en hiervan mijn werk te maken.

Er is geen dag waarbij ik nu niet bezig ben met dit vak. Trainingsacteren bij de politieacademie, Middelbare scholieren activeren middels mijn solovoorstelling Niet dromen, maar doen!, geïnspireerd raken door lokale talenten in Islemunda en losse acteerklussen waarbij ik mijn beste kanten kan laten zien!

De afgelopen tijd heb ik ontzettend veel leuke reacties gekregen omdat ik gezien werd in de laatste Etos Commercial. Dank hiervoor! Ik zal doorpakken en doorgaan met mijn dromen uit te laten komen. Doe jij dat ook? Mocht je je afvragen welk commercial: